Service Pagina
Klant is koning en service staat bij ons hoog in het vaandel...................
Roukama Links
Importeur van:
Wij zijn oa importeur van de volgende merken:

Het complete prgramma van Bike-It Engeland

Boyer Bransden ontstekingen, jaren toonaangevend

Tourmax made in Japan, onderdelen voor revisie en electronische problemen

Aanbieding

Wij hebben nog veel meer aanbiedingen!

Nieuw Model
Nieuw in de Shop
Nieuw toegevoegd aan de shop.
Service en helpdesk
In deze pagina staan alle tips, links, hulpmiddelen en andere belangrijke zaken Tegenwoordig is in veel bedrijfstakken service ver te zoeken. Wij proberen dit toch anders te doen. Binnenkort komt de techniek pagina ook in een nieuw jasje, nog lang niet alle pagina´s zijn klaar dus kijk regelmatig even rond in onze site.
Bestellen
Er zijn diverse manieren om bij ons iets te bestellen; via Internet in 1 van onze webshops, via email, via telefoon of gewoon aan de balie. Bij bestellingen via Internet zorgen wij ervoor dat indien je 2 bestellingen doet je niet 2x verzendkosten betaald, je kunt het natuurlijk beter even melden bij opmmerkingen.
Betalingen
Je kunt bij ons op vrijwel alle manieren die beschikbaar zijn betalen. Via Internet hebben wij Betaling vooraf, Eenmalige incasso, Online betalen via Paypal en onder rembours. In de winkel kun je buiten kontant ook via pin betalen en accepteren wij Visa, Mastercard en AMX. Voor meer uitleg over de betalingen klik hier.
Het bezorgen van een pakket
Wij werken met TPG post om al onze bestellingen te verzenden. Het is zeker niet de meest voordeeligste maar wel de snelste met de meeste service en omdat er overal postkantoren zijn heb je ook altijd de mogelijkheid om het pakket bij het dichtsbijzijnde kantoor zelf af te halen. Het pakket wordt gelijk met de normale post afgeleverd.
Track & Trace
Na verzending zou het pakket er binnen 2 dagen moeten zijn, zo niet dan heeft TPG Post een handig systeem om het pakket te traceren.Geef ons een mail of via telefoon 075 6400370(vragen naar Ninanda). Via deze link van Track & Trace kun je zo zien wat de status van het pakket is. Werk de link niet klik dan hier.
Garantie perikelen
Alle artikelen vallen onder de gebruikelijke garanties van de fabrikanten. Mocht uw artikel beschadigd of defect zijn, dan kunt u het artikel binnen 7 dagen aan ons retourneren. Voorzien van een duidelijke omschrijving van het gebrek. Om het artikel aan ons te retourneren kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier.
Privacy beleid
Om bestellingen, die via internet bij ons worden geplaatst, goed te kunnen uitvoeren, hebben wij enkele gegevens van je nodig zoals: (naam, adres, postcode, woonplaats, land, telefoonnummer en e-mail adres). In de winkels op de site word naar deze gegevens gevraagd. Wij gebruiken deze gegevens uitsluitend intern!
Retour zenden.
Natuurlijk kunnen ongebruikte artikelen retour, uitgezonderd speciaal bestelde artikelen. Neem ten aller tijden eerst contact op met ons om de retourzending goed te keren. Zorg er ook voor dat er voldoende postzegels op het pakket zitten(Tip op het postkantoor weten ze exact hoeveel porto erop moet)NB wij weigeren ongefrankeerde pakketten! Retour zendingen zijn altijd op kosten van de klant met uitzondering dat het een fout van ons betrefd, wij storten dan de betaalde kosten terug op je bankrekening of verekenen dit met de nieuwe bestelling.
Forum en veel meer.
Hierbij wat uitleg over ons Forum annex Gastenboek. Weer 1 denken jullie misschien maar dat is met ons gastenboek toch echt niet zo. Ik wilde eigenlijk een los gastenboek creeren maar kon geen geschikt iets vinden waar niet een hoop reklame rommel aan vast zat.Ondertussen had ik wel de Mysql database werkende en daar ook een phpBB forum aan vast gemaakt. Lees hier verder of wil je direct naar het forum toe dan klik je hier. (ps na een spamscript aanval zijn wij genoodzaakt om eerst de aanmelding van nieuwe users goed te keuren)
Algemene Voorwaarden
Ook wij hebben die, je vindt deze hier.
Feedback van Klanten
In aanbouw, klik hier voor verdere info.
Roukama Motorparts, een bedrijf ontstaan uit liefde voor de Motorsport

Email of Tel 075 6400370

Onze 1e logo wat nog steeds lekker apart  is.

Handige Links
Meest Verkocht

Zoeken


www
In deze site

Powered by:
Google
Nieuws
Nieuwste Occasion
Nieuw toegevoegd in onze occasion winkel
Nieuw Artikel
Nieuwste artikel in onze webshop:

Meer op de Home pagina

Home | Algemeen | Service | Producten | Faq | Adres en Route | Onderhoud & Reparatie | Sitemap | Contact
Copyright © 2006 Roukama Motorparts VOF | Alle Rechten Voorbehouden
Design by Henk Roukama